| Datum: 10 februari 2020 | Tijd: 08:00 | Locatie: Op school | Doelgroep: voortgezet (speciaal)- en middelbaar beroepsonderwijs

10-14 februari: Week van de Liefde

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Daarom organiseren we rondom die dag de Week van de Liefde. Tijdens de Week van de Liefde kunnen scholen in het voortgezet onderwijs, praktijkonderwijs en mbo aandacht besteden het thema seksuele vorming of hun kennis verdiepen. In 2020 vindt de week plaats van 10 tot en met 14 februari.

Vaak vormt de Week van de Liefde aanleiding om het hele schooljaar vaker thema's als 'Weerbaarheid', 'Veilig vrijen' en 'Seks en de media' op de agenda te zetten. Het helpt om uiteindelijk structureel aandacht te geven aan dit thema en om het een plek te geven in uw schoolplan.  

Hoe doet u mee? 

Aanmelden kan via het aanmeldformulier. U ontvangt voorafgaand aan de Week van de Liefde een gratis promotiepakket met gadgets en materialen waarmee u de school kunt aankleden. Ook kunt u door zich aan te melden gratis leerlingenboekjes ontvangen van het lespakket Lang Leve de Liefde.

Meer over de Week van de Liefde komt na de zomervakantie online. 

 

Reacties

Scroll
naar beneden