| Datum: 11 april 2018 | Tijd: 09:00 | Locatie: De Fabrique in Utrecht | Doelgroep: Ouders en docenten (oa.)

Kom naar de 'Staat van het Onderwijs'

Hoe staat het onderwijs in Nederland ervoor? Welke verschillen zijn er tussen scholen? Hoe staat het met de onderwijskwaliteit? Daarover gaat het congres 'De Staat van het Onderwijs'. Meldt u aan en praat mee op 11 april 2018.

Ouders op het congres

Het congres wordt georganiseerd door de onderwijsinspectie en is voor iedereen die betrokken is bij het onderwijs in Nederland. Namens de onderwijsinspectie nodigen wij specifiek ouders hiervoor uit. Zeker voor ouders in de medezeggenschap is het congres heel interessant. Centraal staan de ontwikkelingen in het onderwijs van het afgelopen jaar. U krijgt goed inzicht hoe het onderwijs in Nederland ervoor staat.

Wij presenteren tijdens het congres voor de tweede keer de Staat van de Ouder.  

Staat van de Ouder

Dit jaar hebben wij onderzoek gedaan naar scholen die ouders op een nieuwe, positieve manier betrekken bij schoolse zaken die voor de hele klas of school van belang zijn. Voorbeelden zijn een denktank van ouders, ouders die lesgeven of als maatje fungeren voor andere ouders. Daarbij gaat het over het aanbod van onderwijs, de opvang, passend onderwijs of samenwerken met de mentor.

Lees verder op oudersenonderwijs.nl.

Reacties

Scroll
naar beneden