Dokter Corrie is terug met seksvragen knutselrubriek op YouTube

Vanaf vandaag, maandag 4 november, start Dokter Corrie haar eigen Seksvragen Knutselrubriek op het YouTube-kanaal van NPO Zapp. In nieuwe video’s maakt ze onder andere een erectiesimulator, een vagina van origami en een scheetkussen. Op een creatieve manier werkt ze sekvragen af en geeft antwoord op vragen als wat is neuken? en hoe zit mijn vagina in elkaar? Zoals altijd hilarisch èn betrouwbaar.

Wie is Dokter Corrie? 

Dokter Corrie, gespeeld door Martine Sandifort, is een televisiedokter die kinderen vanaf negen jaar voorlichting geeft over puberteit, relaties en seksualiteit. Rutgers, kenniscentrum seksualiteit adviseert de NTR, producent van Dokter Corrie, over relevante onderwerpen die passen bij de ontwikkelingsfase van kinderen.

Eigen tv-show en podcastserie

Naast deze online DIY-rubriek is Dokter Corrie te zien in haar eigen tv-show (terug te kijken op Zapp.nl) en heeft ze een podcastserie: Dokter Corrie’s Eerste Keren

Dr Corrie

Het format van Dokter Corrie is niet alleen succesvol in Nederland, België kent tegenwoordig ook haar eigen Dokter Corrie: Dokter Bea. Daarnaast verschijnen er binnenkort vergelijkbare series in Canada en Australië.

Meer weten? 

Reacties

Scroll
naar beneden