Datum: 13 april 2018 | Tijd: 09:00 | Locatie: Pakhuis de Zwijger, Utrecht | Doelgroep: Iedereen die betrokken is bij het jonge kind

Week van het Jonge Kind

Het thema voor het congres en de Week van het Jonge Kind 2018 is: 'Gezond opvoeden; waar leg jij de grens?' Verschillende aspecten van 'gezond opvoeden' krijgen een plek in het programma. De focus ligt vooral op 'emotioneel gezond'. Veiligheid, geborgenheid, professionele genegenheid; dat zijn thema's waar we met elkaar over in gesprek willen gaan.

We starten de dag met een interessant plenair gedeelte. Na de lunch komen in de deelsessies bijvoorbeeld risicovol spelen, de seksuele ontwikkeling van kinderen en groene kinderopvang aan bod. De centrale vraag in de inleidingen en in de deelsessies zal zijn: 'Waar leg jij de grens?'

Het ochtendprogramma staat onder leiding van dagvoorzitter Martijn van der Kroef. Zij zal de vragenrondes leiden en onze sprekers introduceren. 

Drs. Sanderijn van der Doefconsultant en trainer op het gebied van seksuele gezondheid is als spreker aanwezig en gaat in op de vraag: Waarom zouden we zo jong mogelijk beginnen?

Meer informatie en aanmelden

Ga naar de website van de Weekvanhetjongekind.nl. 

Reacties

Scroll
naar beneden