Materialenoverzicht Week van de Liefde

Hier bieden we u een overzicht van lesmaterialen geschikt voor de Week van de Liefde (14 februari t/m 18 februari 2022). Het thema van Week van de Liefde 2022 is nog niet bekend. Zodra die bekend is, presenteren we hier een overzicht met relevante lesmaterialen.

Overzichtskaarten met lesmaterialen 

De overzichtskaarten bieden een overzicht van erkende lesmaterialen per onderwijssoort en per leerjaar in een doorlopende leerlijn. 

Tips voor het digitaal lesgeven

Wilt u de lessen digitaal geven tijdens Week van de Liefde, bijvoorbeeld vanwege de lockdown? Hier vindt u voor het VO en voor het mbo suggesties van materialen die u digitaal kunt inzetten.Voor het VO kan ook het virtuele klaslokaal, lokaal 69, worden gebruikt. In dit virtuele biologielokaal draait het om seks: de eerste keer zoenen, veilig vrijen, porno, grenzen, diversiteit, zelfbeeld etc. Tip: laat leerlingen de tour volgen.

Tips voor het thema Liefde online

Het thema van de Week van de Liefde in 2021 is Liefde online. Het mooiste is als u dit thema terug laat komen in een doorlopende leerlijn. Wilt u in deze week specifieke aandacht aan het thema besteden, dan geven wij hier een aantal tips:

Erkende Lesmaterialen die speciaal op dit thema gericht zijn (klik op de activiteit voor meer informatie)

Overige materialen

Informatiebrief voor ouders 

Meld u aan voor de Week van de Liefde

Scroll
naar beneden