Voor de GGD

Mede dankzij de inzet van de GGD wordt het thema relaties en seksualiteit op de agenda gezet tijdens de Week van de Liefde en worden scholen ondersteund om hiermee aan de slag te gaan. De Week van de Liefde vindt plaats van 14 februari t/m 18 februari 2022. Wat kan uw GGD betekenen en doen in de Week van de Liefde?

Soa Aids Nederland en Rutgers voeren de landelijke coördinatie en bieden ondersteuning aan de GGD'en bij het uitvoeren van de activiteiten voor scholen. Zo vindt u op deze website materialen voor de activiteiten en informatie over de Week van de Liefde.

Op de hoogte blijven? 

Voor GGD'en hebben we de nieuwsbrief seksuelevorming waarin we u op de hoogte houden over onder andere de Week van de Liefde. Meld u hier aan!

Wat kan de GGD doen tijdens deze week? 

  • Scholen informeren over en ondersteunen bij de organisatie en uitvoering van de Week;
  • Scholing geven aan docenten;
  • Publiciteit rondom de Week van de Liefde;
  • Evaluatie van de Week;
  • Zorgdragen voor structurele inbedding van relationele en seksuele vorming.

Materialen voor de GGD

De volgende materialen kunt u gebruiken om scholen te enthousiasmeren en te ondersteunen voor de Week van de Liefde:

Wist u dat:

Scholen die zich aanmelden posters en een digitale banner krijgen toegestuurd? Dit ontvangen zij voordat de Week van de Liefde begint. 

Zelf materialen of activiteiten om te delen? 

Ontwikkelen jullie zelf ook materialen of organiseren jullie activiteiten in het kader van de Week van de Liefde? Wellicht zijn ze dan ook interessant om te delen met andere GGD'en. Zo hoeven we niet elke keer het wiel opnieuw uit te vinden. Deel bijvoorbeeld halffabricaten, drukproeven of andere materialen of activiteiten met ons. Dan delen wij deze hier op deze website. Mail naar weekvandeliefde@seksuelevorming.nl.

Logo's 

 

Heeft u vragen over de Week van de Liefde? Mail naar weekvandeliefde@seksuelevorming.nl.
Scroll
naar beneden