vraagtekens

Boek een spelleider

Hieronder ziet u het overzicht van de beschikbaarheid van de spelleiders. Onder het overzicht kunt u via het formulier een spelleider boeken en stellen zij zich aan u voor.

Als docent kunt u Lovebuzz zelf spelen. Het is echter ook mogelijk om voor de tweede les gebruik te maken van een spelleider. De beschikbaarheid van de spelleiders vindt u in de agenda hieronder. In overleg met de spelleider naar keuze kunt u afspraken maken over de kosten. Rutgers heeft hiervoor een aantal richtlijnen opgesteld.

Boek een spelleider

Vul de datum / data in waarop u de gekozen spelleider wilt boeken.

De spelleiders stellen zich voor

 

Bram Muller

Mijn naam is Bram en ik reis met de Lovebuzz het hele land door om met jongeren dit leuke spel te spelen en natuurlijk om goede gesprekken te hebben. Heb je vragen? Stel ze me gerust in de Buzz!

Karlijn van der Boon

Hoi! Ik ben Karlijn en ik mag nu al een jaar de Lovebuzz begeleiden. Elke keer weer geniet ik van de openheid van de leerlingen, zie ik ze stoeien en groeien en voel ik me bevoorrecht dat ik van hen mag leren. Ik kijk er elke keer naar uit weer in de Lovebuzz te staan. Tot dan!

 

Nynke Okma

Ik ben Nynke, 29 jaar, en ik houd van theater, gezelschapsspelletjes en festivals. Ik verdien mijn brood met acteren, lesgeven en coachen. Lekker veelzijdig dus! Het allerleukste vind ik om met jongeren te praten over lastige thema's als groepsdruk, seks of discriminatie. Tot snel in de Lovebuzz?

Patty Krijgsman

In de Lovebuzz probeer ik met humor jongeren aan het denken te zetten over relaties, seksualiteit en dubbele moraal. 

 

Sanne de Kieviet

Mijn naam is Sanne, 34 jaar oud, en ik werk als freelancer op het gebied van jongeren, bewustwording en educatie, onder andere voor de Lovebuzz. Ik vind het vooral leuk jongeren op een non-formele, interactieve manier te laten nadenken over thema's, in dit geval seksualiteit en identiteit!

Sasa Rász

Ik ben Sasa en ik kom oorspronkelijk uit Hongarije, maar inmiddels woon ik al weer jaren in Amsterdam. Liefde en seksualiteit vind ik hele spannende onderwerpen. Ik praat er graag met vriendinnen over maar ook met jullie! Elke keer steek ik weer iets op van de slimme en originele meningen van de jongeren in de Buzz. De discussies onder klasgenootjes vind ik ook erg leuk om te horen! Tot snel op het interactieve schoolfeest!

Bij aanklikken van de optie hieronder gaat u ermee akkoord dat Rutgers en Soa Aids Nederland uw persoonlijke gegevens ten behoeve van de inzending verwerkt. Drie maanden na afloop van de inzending worden de gegevens verwijderd. Bekijk voor meer informatie over de manier waarop Rutgers en Soa Aids Nederland omgaan met uw gegevens onze disclaimer.

* verplichte velden
Scroll
naar beneden