Meedingen naar de awards

De Lang Leve de Liefde Awards zijn een belangrijk onderdeel van de Week van de Liefde. Met deze awards zetten Soa Aids Nederland en Rutgers de scholen in het zonnetje waar seksuele en relationele vorming, seksuele weerbaarheid en seksuele diversiteit vast onderdeel zijn van het schoolcurriculum. Waar beleid is om de seksuele gezondheid van leerlingen te bevorderen en effectieve methoden worden ingezet. Goede voorbeelden voor andere scholen die als inspiratie kunnen dienen om zelf met het thema aan de slag te gaan!

Meld uw school aan voor een award

Geeft uw school structurele aandacht aan seksuele en relationele gezondheid?  En laten jullie dat graag zien? Meld u zich dan nu aan voor de Lang Leve de Liefde Award! Hier leest u alles over hoe u mee kunt doen en vindt u het inschrijfformulier.

Er worden awards uitgereikt voor de volgende drie schooltypes: Voortgezet Onderwijs (VMBO/HAVO/VWO), Voortgezet Onderwijs (Praktijkonderwijs) en MBO. Per schooltype worden drie scholen genomineerd en daaruit wordt een winnaar bekendgemaakt. De winnende school per schooltype krijgt naast de award, ook een hele leuke prijs. De genomineerde scholen krijgen een oorkonde en een verrassingspakket.

 

 

Scroll
naar beneden